Skoči na vsebino

ustanovitelj znamke BINGALOO.

Leta 2021 sem ustanovil kreativno znamko BINGALOO, ki v ospredje postavlja sodobno generacijo, generacijo Z.

BINGALOO predstavlja njihov vsak dan, njihove običaje, zabavo, in še mnogo več.

Prav tako BINGALOO združuje mlade, bodisi z ustvarjanjem YouTube videoposnetkov, filmov, oglasov in fotografiranjem, bodisi z dobrim delom, novim lokalnim barom ali ustvarjanjem v našem novem studiu.

Leta 2021 sem ustanovil kreativno znamko BINGALOO, ki je posvečena promociji in osvetlitvi sodobne generacije, znane tudi kot generacija Z.

BINGALOO je znamka, ki z vnemo predstavlja vsakdanje življenje generacije Z. S svojim edinstvenim pristopom se osredotoča na njihove navade, zabavo ter številne druge vidike njihovega življenja.

Hkrati pa BINGALOO povezuje mlade posameznike, ki se izražajo preko različnih ustvarjalnih medijev, kot so YouTube videoposnetki, filmska produkcija, oglaševanje in fotografija. Prav tako spodbujamo pozitiven vpliv generacije Z na lokalno skupnost s podpiranjem novih lokalnim barom in razvojem kreativnega studia, ki omogoča ustvarjanje nadvse projektov izven meja. Naš cilj je spodbujati in slaviti izjemnost in inovacije generacije Z ter jim omogočiti izražanje skozi umetnost in podjetništvo.

sl_SISlovenščina